Töltött karalábé
4 fő részére
Nehézség:
közepes
hozzávalók
- 10 db karalábé
tölteléknek
- 0.5 kg darált hús
- 10 dkg rizs
- só
- bors
- pirospaprika
- hagyma
- petrezselyem
- 1 evőkanál liszt
- kevés olaj
Elkészítés
Meghámozzuk a karalábét, kivájjuk a belsejét. A töltelékkel megtöltjük, a lábasba tesszük. Felöntjük annyi vízzel, hogy épp ellepje. Megsózzuk, meghintjük az apróra vágott petrezselyemmel. Lassan puhára főzzük. Berántjuk kevés piros rántással.
Töltelék: A darált húst a rizzsel, a sóval, kevés borssal, pirospaprikával és kevés olajban megpárolt hagymával összekeverjük.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.