Töltött karalábé

4 fő részére

Nehézség:

közepes

Beküldte:

hozzávalók

  • 10 db karalábé

tölteléknek

  • 0.5 kg darált hús
  • 10 dkg rizs
  • bors
  • pirospaprika
  • hagyma
  • petrezselyem
  • 1 evőkanál liszt
  • kevés olaj

Elkészítés

Meghámozzuk a karalábét, kivájjuk a belsejét. A töltelékkel megtöltjük, a lábasba tesszük. Felöntjük annyi vízzel, hogy épp ellepje. Megsózzuk, meghintjük az apróra vágott petrezselyemmel. Lassan puhára főzzük. Berántjuk kevés piros rántással.
Töltelék: A darált húst a rizzsel, a sóval, kevés borssal, pirospaprikával és kevés olajban megpárolt hagymával összekeverjük.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.